Suodatus voimalaitoksilla - Yhteistyö Fortumin kanssa

Sofi Filtration on jatkanut koesuodatuksia vuoden 2015 aikana ja ratkaissut usean asiakkaan nesteen- suodatusongelmat. Koesuodatuksia on suoritettu useilla teollisuuden toimialoilla erittäin haasteellisissa teknisissä olosuhteissa sekä toimintaympäristöissä.

Näissä koesuodatuksissa olemme osoittaneet sitoutumisemme toimimaan ympäristön hyväksi ja sen, että tuotteemme vastaa teollisuuden tarpeita.

Kesäkuussa 2015 päättyneen koesuodatuksen jälkeen Fortum Oyj valitsi Sofi Filter -suodattimen Järvenpään voimalaitokselleen. Sofi Filter poistaa kiintoainetta kaukolämpöpiirin kiertovedestä.  Energiantuotantolaitoksessa kaukolämpöpiirin kiertovesiverkkoon muodostuva vähäinenkin määrä erittäin hienoa, alle 1µm partikkelikokoista kiintoainetta heikentää järjestelmän toimivuutta ja aiheuttaa toimintahäiriöitä järjestelmän mittalaitteisiin.

Sofi -ratkaisu voimalaitoskohteessa on Sofi-suodatin SF1000, itsepuhdistustoiminto ultraäänellä ja vastapainepulssilla. Tarkempi kuvaus Sofi-ratkaisusta löytyy täältä.

Lisätietoa kohteesta saat myös ottamalla yhteyttä suoraan meihin.